-Commercieel Horeca/Winkelmanager faim –
fulltime &  Per direct en zo spoedig mogelijk :-)

 

Wat is faim?

Bij FAIM draait alles om goed en lekker eten. Wij zoeken het ambacht op. We proeven, we testen, we trekken de velden in en doen ons uiterste best om de lekkerste producten uit binnen- en buitenland te verzamelen. FAIM is het knappe en bourgondische zusje van Boerschappen.

 

FAIM betekent honger in het Frans en spreek je uit als ‘Fem’. We noemen onszelf het lekkerste boerderijwinkeltje van Breda, we kennen de herkomst van onze producten en weten hoe het geproduceerd is. Kwaliteit en smaak staan voorop, maar natuurlijk wél met respect voor natuur, dier en omgeving.

In ons vrolijke boerderijwinkeltje verkopen wij (bio) producten van lokale & niet-lokale boeren, smaakvolle delicatessen van échte ambachtslieden en uitermate goede smaakmakers.

Naast ons winkeltje bevoorraden we restaurants en bedrijven en hebben we een landelijk lunchconcept voor bedrijven; NONNA. We werken met een team van mensen tussen de 20 en 40 jaar en je herkent onze collega’s aan hun enthousiasme, vrolijkheid en een voorliefde voor lekker eten!
 

Wie ben jij eigenlijk?

Jij bent dol op goed eten. Je kookt, je geniet en je doet dit bij voorkeur met mooie en goede producten. Je hebt ervaring in detailhandel (dagvers is een pré). Jij bent onze vrolijke collega die enthousiast, ambitieus, flexibel, verantwoordelijk én representatief is, want jij bent samen met het team dat jij aanstuurt het visitekaartje van FAIM.

 

Je hebt veel verstand van producten, bereidingswijzen, bewaaradviezen & lekkere smaakcombinaties. Je bent woonachtig in Breda of omgeving. Bovendien heb je ervaring met leidinggeven en ben je verantwoordelijk en ondernemend ingesteld, want jij bent de sleutel tot het succes van FAIM. Ook voor Excel en cijfermatig werk draai jij je hand niet om! Onder aan de streep ben je dus een harde, verantwoordelijke, klantgerichte en secure werker mét verstand van en affiniteit met gezonde en lekkere voeding! Een rijbewijs is een grote pré, zodat je leveranciers en klanten kan bezoeken!

Wat ga je doen?

Wij bieden je de kans om van ons charmante boerderijwinkeltje een nog groter succes te maken. Je vindt het leuk om te streven naar een goede omzet en hele blije klanten! Je gaat werken met prachtige producten én een leuk team.  Kortom, je zal een zeer belangrijke rol krijgen binnen ons bedrijf.

Als commercieel horeca/winkelmanager ben je eindverantwoordelijk voor het gehele winkelproces (zowel particulier als horeca/B2B).  Een diverse functie met veel verantwoordelijkheid dus. Je bent commercieel ingesteld en altijd actief op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden om meer mensen kennis te laten met onze mooie producten. Uiteraard doe je zelf ook veel moeite voor het samenstellen van een mooi assortiment!

 

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de winkel van maandag tot en met zaterdag goed draait. Je houdt het overzicht en springt bij waar nodig. Je bent iemand met een flexibele en enthousiaste houding die actief nadenkt over mogelijke verbeterpunten en/of uitbreiding van ons assortiment.

Wat bieden wij je?

 

Je krijgt vrolijke collega’s, mooie producten om je heen, een bedrijf met enorme ambities én een dynamische werksfeer. We bieden een tijdelijk contract aan van 7 maanden. Bij het goed doorlopen daarvan ontvang je tweemaal een contract van 8 maanden alvorens het een contract voor onbepaalde tijd wordt.

Het betreft een fulltime functie die per direct kan worden vervuld. Naast een mooi salaris (in overleg) neem je deel aan de pensioenvoorziening die wij voor je hebben én krijg je korting op onze producten. Daarnaast maak je deel uit van een leuk en hecht Faim/Boerschappen/Nonna team waar we met regelmaat leuke borrels en uitjes voor plannen.

Hoe nu verder?

Nu is de vraag: ben jij dit en ben jij binnenkort beschikbaar? Zo ja, neem dan snel contact met ons op, want we willen heel graag kennis maken met je! Stuur een uitgebreide motivatie + cv (met foto) naar vacature@faimbreda.nl. Vermeld in de onderwerp regel om welke vacature het gaat. 

 

Voor verdere vragen over de vacature kan je contact opnemen met Joyce Koppenaal via 076-7002400.
 

Acquisitie naar aanleiding van onze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.​

WAAR VIND JE ONS?

 

In het pand van Boerschappen

Liniestraat 29

4816 BG Breda

CONTACT

 

E-mail: info@faimbreda.nl

Tel: 076 700 2404

 

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag: 16.00-20.00 uur

Dinsdag: 16.00-20.00 uur 

Woensdag: 16.00-20.00 uur

Donderdag: 16.00-20.00 uur

Vrijdag: 13.00-17.00 uur

Zaterdag: 13.00-17.00 uur